В зв'язку з наближенням терміну гри, хотілося би підняти таке питання: будемо ми після гри остаточно переїзджати на fd.ipbb.ru чи ні? Чесно кажучи, я вважаю, що давно пора, адже багато (навіть більшість) тем, котрі обговорюються на цьому форумі відношення до гри по Наруто не мають. Від того страждають і ті, хто хоче щось дізнатися про саму гру (бо тут купа непотрібної їм інформації) і ми (через те, що всі теми, котрі не відносяться до Нарутовки доводиться збивати в один розділ). Мені, наприклад, хотілося б завести окремий розділ присвячений рольовим іграм на котрі ми їздимо, або котрі проводимо. Крім того, через оформлення форуму, народ думає, що ФД - це виключно Наруто, хоча це далеко не так.
Я б запропонував такий варіант: після гри ми чистимо цей форум і використовуємо його тільки для обговорення гри, що минула, або Нарутовки на наступний рік. Зі всіма іншими обговореннями переїзджаємо на ФДшний форум. На нарутотріпському форумі залишаємо в заголовкі лінк на ФДшний форум, щоб ті хто не в курсі могли зорієнтуватися.
Мало того, в силу того, що ipbb часто падає, що негативно сказується на доступності форума, є думка переїхати на якийсь платний хостінг (з додатковим бонусом у вигляді можливості створення власного домену типу fd.org.ua чи dreamers.org.ua) і перенести туди форум з fd.ipbb.ru. В принципі, я готовий оплачувати хостінг в розумних межах (ну може ще хтось захоче мені допомогти в фінансуванні) - необхідно тільки, щоб хто-небудь промоніторив ринок і підказав де б його краще (і дешевше) прилаштуватися, ну або пізніше я зроблю це сам (зараз сильно зайнятий - не до того).
Що хто думає?