2Сакура: так, що за непорядки в строю??? а як же це:
Когда угодно:) Согласна на все сто! Я за выходные!
Які такі справи можуть бути важливіші, ніж поїдання нашого з Іофом суші на природі, разом з рідними ФДшниками???
Дивись, бо ми з Іофом можем і не простити...
2Kankuro: Ну взагалі, розрахунок був такий, що продуктів у нас може бути багато і хтось нам допоможе їх нести (враховуючи той факт, що я поки що переміщаюся виключно на костурах (ага, дежавю). Крім того, поки що невідомо куди ми будемо йти - приймаються будь-які варіанти, де не треба далеко йти пішки від транспорту і дертися через нетрі, чагарники або круті схили. Якщо ви, звісно, хочете бачити на збіговиську мою фізіономію.
Цілком можливий і варіант збору десь на метро, поруч з місцем десантування, але декілька чоловік нам таки пригодяться у мене дома.
КОРОТШЕ, ЧЕКАЄМО ВАШИХ ІДЕЙ ЩОДО МІСЦЯ. БАЖАНО, ЩОБ ТАМ МОЖНА БУЛО РОЗВЕСТИ БАГАТТЯ.
PS Місце може бути хоч за Києвом, головне, щоб після виходу з транспорту, топати треба було не дуже далеко (<1 км) і не дуже в гору. Запропонувавший кращий варіант отримає спецнагороду від організаторів.
PPS Ще раз нагадую, що вхід абсолютно вільний - приходьте всі, хто любить саке, суші і наш форум (або хоча б щось одне з вищеперечисленого)
Отредактировано Sirumaru (2008-05-17 01:27:01)