Всі претензії до Яген - вона дала мені диски 
Експертом в "Зоряних Війнах" для цієї гри бути не треба (чим менше знають гравці - тим легше Майстрам
). Більшості гравців достатньо знати що таке Сила (і її темна і світла сторона), Джедаї, Ситхи, світлові мечі, бластери, дроїди і уявляти собі загальний дух сеттінгу - для цього достатньо подивитися один фільм (диски питати у мене чи Яген). Більше питати будем тільки з Джедаїв та Ситхів - у них там будуть заморочки з релігією та історією. З іншого боку, будуть персонажі-земляни, котрі про всі ці космічні розклади знати взагалі нічого не будуть. Так що якщо ви хочете вийти на гру простим жителем Землі (у котрих буде потім можливість "відкрити в собі Силу", чи, наприклад, стати контрабандистом, чи піти в стормтрупери), то ви можете взагалі не заморочуватись ознайомленням з сеттінгом - так навіть буде краще.
Сама гра буде не по сюжету фільмів, її сюжет буде розгортатися за 4000 років до розборок Люка Скайвокера з Дартом Вейдером. Щодо фільмів, то у мене, наприклад, до них теж дуже неоднозначне ставлення. Я вважаю, що реально можна дивитися тільки стару трилогію (4, 5, 6) і перший епізод. Другий і третій варто дивитися хіба що заради спецефектів (хоча вони там і справді, вражаючі). Але й ті фільми, котрі дивитися можна, по сюжету програють, скажімо, хорошому фантастичному аніме. Однак це не відміняє того факту, що сам сеттінг - реально класний. По ньому, доречі, крім фільмів є до біса коміксів, новел, ігор і т.п., декотрі з яких мають дуже хороші сюжети, часто значно кращі за оригінальну сагу. Так що не переживайте - навіть якщо вам не сподобалися фільми Лукаса, наша гра вам має все одно сподобатися (принаймні, ми постараємося її такою зробити).
PS Два голоси за Містику - то Майстри проголосували від фонаря
, так що більшість хоче техногенку. Але я вам так скажу - по-перше, по настрою, Star Wars від техногенки недалеко відскочила, по-друге, ігор по техногену в останні два роки було багато, а фантастики дуже мало (по StarWars - взагалі нічого), а по-третє, всі хто хоче пограти техноген чи постапокаліпсис хай терміново заходять в тему "Інші рольові ігри" і записуються в наш клан Шаінто на "Токіо 2039" :playful:
Отредактировано Shirumaru (2008-07-31 12:28:20)