Той рідкісний випадок, коли я погоджуся з Іофом. Треба спокійніше реагувати на критичні зауваження. Як я уже сказав, в цілому було непогано, але порівнюючи з іншими іграми в котрих я приймав участь, нам ще є куди рости. І треба до цього спокійно відноситись. Якщо хтось вважає мої слова на рахунок атмосфери несправедливими, то хай перечитає початок корбука по ВтМ - того що там описано, я на грі не відчував. Можливо це тільки я... :\ На рахунок інших пропозицій - наше діло запропонувати, ваше - робити з тим щось чи ні.
Щодо відповідальності, то я все так же твердо залишаюся при думці, що Майстри і гравці в рівній мірі відповідальні за гру. Так само як погана гра гравців може знищити найкращу задумку Майстрів, так і погано продуманий сюжет, невірні рішення Майстрів або їх бездіяльність можуть угробити гру, навіть якщо гравці будут виконувати свої ролі непогано.
2Іоф: а от з теорією про анархістів я не погоджуюся. Я вважаю, що будь-яка людина може зіграти будь-кого, просто для виконанння різних ролей необхідний різні зусилля. Одні даються легше, інші - важче. Той же Кабуто має практично протилежну до моєї особистість і мене, наприклад, коробить сама ідея виковирювання з когось очей ... але довелось
2Сайг: "...но кто-то крикнул из ветвей: "Жираф большой - ему видней!"" (с) :\
Не забувай дописувати "ІМхО" до своїх заяв.
PS Кросавчєги, що значить "набрид ВтМ"? Все ще тільки починається
Отредактировано Sirumaru (2008-03-25 10:39:38)