<Соррі, це Кабуто ака Sirumaru пише, просто Сакура була залогінена на моєму комп'ютері >
Моє ІМхО??? ПЛАЧТЕ, РИДАЙТЕ, РВІТЬ НА СОБІ ВОЛОССЯ ВСІ ХТО НЕ ПРИЙШОВ!!!
Звичайно була купа провтиків з нашої сторони, не було реалізовано і половини з того, що планувалося, але все одно - це був НАЙКРАЩИЙ НОВИЙ РІК У МОЄМУ ЖИТТІ!!! Я хочу подякувати всім - абсолютно всім, хто був - без вас не було б цього свята, без вас не було б взагалі нічого!
Дякую Дей - вона той організатор, той мотор та людина, котра змогла зорганізувати навіть таких розгільдяїв як ми з Іофом і завдяки їй свято відбулося. В мене просто немає слів, котрими би я міг передати свою вдячність: АРІГАТО ГОЗАЙМАСУ!!! (і ти таки кавай-ня! )
Дякую Іофу - ми таки реальні відморозки!!! Ми таки зробили це паті, ми таки бахнули цей салют і ми таки ПРОКРИЧАЛИ ZANKOKU NA TENSHI НА ВСЮ ГАЛАКТИКУ!!! (ридайте ті, хто не спробував його суші)
Дякую Хінаті - твоє кімоно це просто ня!, ти сама - це просто ня! і крокомотика я буду зберігати до самої смерті... моєї чи його!
Дякую Сакурі - твоя манга була просто супер, твій пиріг ще краще, ти класно граєш в файтінг і взагалі няшко!
Дякую Неджі - кращий файтер нашої тусовки і... я хочу відео з твістера!!!
Дякую Канкуро - почесній гейші нашої гри , фанфік був зачотний! Класно, що така людина прийшла в нашу команду!
Дякую Сау - жаль, що ти була так мало, все найцікавіше було пізніше
Дякую Норбі (Рамену) - класно, що ти прийшов, з тебе відео найпікантніших сцен! Маю надію бачити тебе і на всіх наших подальших зустрічах!
І Last, but not the least: Zaristar і Накамару - дякую вам за те, що ви прийшли, салют куплений вами просто врятував нас і взагалі було класно! Не пропадай, Зарич! Давайте зустрічатися більше!
Надіюся ви мене ще побачите... так як я не впевнений, що переживу поїдання всього того, що залишилося!
Я вас всіх люблю, ви всі - просто чудо! Давайте ще якось зустрінемось до кінця свят!
Щасливого всім Нового Року!
Отредактировано Luna_D&Sakura (2008-01-01 16:00:10)